A little bit of Coco(a) never hurt nobody

May 11, 2017

Уметничката страна од зад гаражите

April 2, 2017

3318f1865778be66ecd718a9e6e3d1a6

You’re The Mix to My Tape

February 14, 2017

I’m not single, I’m an album

January 8, 2017

Светки

December 14, 2016

“I think it’s less pressure on people how to eat good than the pressure they have on how to dress good.” – Gianfranco Chiarini

October 16, 2016

10 работи кои не сте ги знаеле за „Трилер“ на Мајкл Џексон

August 29, 2016

Стилот има свој кум: Gianni Agnelli

August 27, 2016

Фотографите кои го овековечија раѓањето на уличната мода

August 20, 2016

Машкуданки на 20ти век

August 2, 2016

(Скопје се носи: А стварно ти го имаш смислено името „Здраво Млади?!“ - Не, го имам украдено. Од флиперница во Кратово. Бевме, свиреа Bernays Propaganda во „Талисман“, еден минијатурен кафич во Кратово. И дечките кои го правеа концертот не шетаа низ Кратово. Беше и Пеце од „Суперхикс“ со нас а он е по потекло од Кратово. И Пеце го праша едниот од дечките, „Еј, овде беше Здраво Млади!“ и овој вика: Да, да, ама го затворија. И јас прашав, „а што беше?“- „Флиперница ама, викам, ја затворија. Флиперница една „Здраво Млади.“ Флиперана е тоа, флиперница во Кратово...“ А јас веќе имав букирано бендови за фестивалов. Односно, као во 2 дена правиме фестивал во МКЦ, не знаевме име...и, им реков „Еј ај да го 'цопнеме' името.“ Инаку тоа име, има и песна нели на Бојс, „Здраво Млади“ со група „Мадригали“ и така...Јас го украдов, да. Прашав дали може да го украдам и ми рекоа „ОК“. Украдено е, не сум го смислил. Еве го.“ - Грга

З-Д-Р-А-А-ВО! Здраво ЗДРАВО МЛАДИ!

June 4, 2016

Во Кисела вода, кај О.У. Кирил Пејчиновиќ.

Скопје, градот на заљубените

February 14, 2016

Active 7

December 25, 2014

james-dean-stripe-2

ИСТОРИЈАТОТ ЗА РИГИТЕ

December 23, 2014

Mambo COVER-W1200

MUSIC IS LOVE

December 19, 2014

ENGAGE

June 15, 2014

1-W1200

СТАВ

June 11, 2014

image

МУЛТИМЕДИЈАЛНО ДОЖИВУВАЊЕ, МАГАЗИН „АСПЕН“

May 12, 2014