razglednica

Дружба, хоби, животна определба, самоизразување, одмерување улици, домашна атмосфера, разноликост, пријатели, инспирација, забава, фетиши и зависности, музика, стилови, куче или маче, уметност, топ!, љубов или панаѓур, локали, книги, „кул“, сега и тогаш, добра чевла, за секое лонче -капаче, класика и трендови, сакам-нејќам, хахаха-хихихи, колажи, на баба ти чифтијаните (уф, пардон…), Фејсбук, книги, пасии, мое или твое, сечие, историја, ти реков-ми рече, направи сам, интервју, спорт, рекреација, скапо и евтино, тетоважи, бои, дрембулии, кафе-мафе, винтиџ, сонце и месечина, урбани приказни, Дебар Маало, Станојко, Ема, Иван, Перса… сите!
Е Скопје де, живот… 

NIE SME 2

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •