„Од кога паметам за себе сакам да бидам адвокат. Ми лежи на карактерот, мојата борбеност и осветеност. Ми годи, многу зборам и сакам да парничам. Обожавам да парничам, кога сум спремен, кога ги „кинам“ на суд! Звучи фалбаџиски ама така е!

Лажна скромност инаку е гадна особина, да знаете.“

Spread the love
  • 107
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply