39-img_0808-s-w1200

„Јас сум од оние со низок притисок… :) Задолжително наутро следи многу јако еспресо за освестување. Го пијам во тишина и уживам во мигот на утрото и оние 10 минути поминати со сама себе, бидејќи тешко наоѓам такви мигови во овој хаотичен, динамичен живот кој ми се ‘наметнал’… свесно или потсвесно, на моја иницијатива, избор, желба за нешто ново, динамично, различно, под притисок…темпо без кое не би била јас –јас , бидејќи најверојатно и не знам поинаку.

Во цела таа утринска фрка, секогаш кога ќе го отворам плакарот, точно знам што ќе облечам, која комбинација да ја направам и кој аксесоар да го одберам. Не посветувам многу време на подготвување но, можам да кажам дека страста која ја имам за секое парче облека поединечно, и внатрешниот порив за креативност што е секогаш тука, се дел од мојата „personality“ од која ја црпам инспирацијата и енергијата во моето секојдневие и живот.“ – Симона.

Стартуваме неделава со неодоливо „шеќерно“ упатство за брз живот и музика до даска, доза на адреналин бидувајќи неверојатно квалитетна и самосвесна личност. Страствен воркохолик, мајка, млад дух, шармантен ентузијаст во топ форма што без сомнеж резултира со навистина впечатлива, уникатна појава…Современ женски комплекс на 21 век – Симона, со потполна титула „Бонбона“.

Spread the love
  • 81
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply