Вообичаено Скопје се носи навистина убаво, и сè поубаво и поубаво, низ Дебар Маало. Многумина и на велосипед, додека нормално, се вртат глави и шараат погледи од дебармаалските кафулиња и меани. Особено често, вообичаено, нели, и со своите миленичиња. Исто толку „вообичаено“, и со зајак. Добро, само понекогаш. Можеби ете, за Велигден. :)

Честит празник, Скопје „се носи“, вистина се носи, вообичаено, убаво!

 

Replay фармерки – 7.890 ден.

Maison Scotch маица – 2.390 ден.

Maison Scotch кошула – 5.390 ден.

Desigual капут – 10.890 ден.

Diesel очила за сонце – 8.200 ден.

Bata сандали – 3.490 ден.

Bata чанта – 2.890 ден.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply