Позадинава дојде како порачана за овој аутфит. Ми се чини да ја цртаа со таа намена, немаше до толку да се вклопи со боите и парчињата. Еве, шест фотографии како поткрепа.

It’s the perfect match! :)

Spread the love
  • 4
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply