Не секогаш се случува некој при првото запознавање да ве плени со својата непосредност, позитивна аура и неодолива насмевка. На Џулс, како што блиските ја нарекуваат, тоа и поаѓа од рака! И тој лик веднаш ве асоцира на кукла од насловна страна на списание, тешко дека ќе можете да го тргнете погледот од неа. Скопска, девојка и пол! која сигурно сте ја забележале досега низ градот, а сепак зрачи скромност и топлина.

Стилот, како одраз на нашиот карактер, кај неа отсликува елеганција, сензационална женственост, но истовремено лежерност и ведрина, “зачинет” со интересни додатоци.

Во неколкучасовната тура низ нејзиниот плакар, се испреплетоа спортски и поудобни парчиња, модни додатоци и заводливи, женствени модели кои ја следат нејзината сетилна силуета.

Одлична дружба во пријатно претпладне, со попатна кафе пауза, за да си помуабетиме, љубопитен за она што таа следно ќе го сподели за нејзините омилени нешта, начин на живот, ставови и што таа би променила во нашиот град.

Милува да рече: “Сè повеќе одиме на места заборавајќи да уживаме во моментот. “ Па, заземете удобна позиција и препуштете се на едно вистинско уживање следејќи ја приказната и секој следен приказ на нејзиниот стил.

 

Spread the love
  • 255
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply