Веројатно прва асоцијација за комбинирање кога ќе го облечете омилениот пар патики ви е добра фармерка и да, тоа е најсигурната варијанта. Но, ако баш денес ве „заголицка“ љубопитноста и сакате да пробате нешто ново, кое можеби на прв поглед се чини тешко споиво, на пример патики и „молив“ сукња, не му ја мислете многу, ќе биде полн погодок! :)

Црвени патики, тегет „молив“ сукња, надополнети со лесна, летна, сина маица, големи, сефтe облечени, бели наочари за сонце и зелена ташна.

Voila!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply