Денес отидов во потрага по безумните одвраќања од реалноста. Залутав во мислите и навлегов во архивите на сликиве што ќе ги видите подолу. Модни страници за хипи периодот од 1960-тите од разни романтични стрипови, од 60-тите и 70-тите години. Некои од нив имаат пораки за зајакнување на жените, некои сè уште се заглавени во светот на „Mad men“, но најмногу уживав во нивната екстравагантни облека, така што ми го разубавија денот. Се надевам и вам…

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply