„Љубовта го движи мојот свет и сметам дека таа е сè што ни треба. Работата, пријателствата, врската или бракот, домот, мајчинството па дури и стилот на облекување мора да се темели на љубов за да вроди со плод и да заживее. Единствената личност која е одговорна за тоа каде се наоѓаме во животот сме ние самите. Никој друг. Излезете од комфор зоната, работете напорно и станете подобра верзија од себе.“ – Загорка

Приказната за неа, како и неколку минати, го содржи моментот на „пред и потоа“. Иако претходните фотографии и оние „најсвежите“ , испреплетени, се доказ дека таа останала верна на себеси и на својот стил, со шмек на созреаност и сјајој кој се добива при себереализација, издигнување скалило погоре од она што ќе си го зацртаме. Збогатена од низа бесценети случки, доживувања кои го дополнија целокупниот приказ. Спој на искуства и мисли, стил кој не би дозволил да остане неприбележан. Погледнете подолу. Ќе се согласите со мене, нели?

 

Spread the love
  • 359
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply