Палто – личи како да е од „Зара“ ама не е :). Случајно е „ископано“ од „Белисимо Наф-Наф“ во ГТЦ :)

Фармерки – Mango (рачно се пресечени…инструкции: видео на слика 2! :)

Чевли – OVS

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply