Во наредните месец дена Ана ќе се носи еднаш во неделата во „П.С.“ руво! – И те какво руво, ќе се уверите самите! Старт денес, петочки, таман во недостаток на идеи за префинети, смели, женствени, „сочни“, – искачанка – вечерни а и дневни „аутфити“!
* Сите парчиња и асесоари можете да ги најдете во  P.S Fashion
Комбинезон: распродаден
Палто: распродадено
Алка: 590 ден.
Прстен коцка: 590 ден.
Прстен со три прстени: 490 ден.
Прстен (споен): 490 ден.
Очила: 990 ден.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply