Дозволете си едно попладне да заскитате низ споредни и задскриени улици, и не така далеку од центарот, каде досега не сте отишле. Самите тие нека Ве водат, од една во друга па трета-четврта… и ќе Ве „одведат“ до неверојатни мотиви, куќи, нови, неочекувани и невообичаени, запуштени но фантастични како на филм. Во Скопје.

Стилизиран од #Скопјесеноси, софистицирано-casual „Burgundy-Look” со Springfield и Bata!
Јакна врз јакна затоа што сè уште не можете да се откажате од омилениот тексас! И без грижа, модерни сте сè уште! :)
Сериозно, заладува! Замотајте се во Вашиот најнов шал и не ги заборавајте „шик“ ракавиците! – Софистицирано-casual.

Јакна Springfield – 3.390 денари

Тексас јакна Springfield – 2.490 денари

Панталони Springfield – 1.990 денари

Маица Springfield – 1.190 денари

Шал Springfield – 1.390 денари

Гумени чизми Bata – 1.890 денари

Кожени ракавици Bata – 2.490 денари

                                                                                                                                                                                                                                                                    

Spread the love
  • 8
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply