Скопје се носи дооолго време, а Скопје го носат и многу млади ентузијастични артисти, музичари, љубовници, сограѓани, кучиња-скитници па и уште многу други членки.

Ете денес издвојуваме еден од таквите персони.
Codename: КРИЗА
Age: Демек растам, се трудам да не.
Destination: Aвстралија
Давор Блажевски, ќе го сретнете со огромниот звучник кој ечи рап на сепарињата во паркот, често со интересни чорапи, а и од неодамна, со апарат околу вратот. Освен што е стално со пиво, знае да е и добар другар, па ете и уметник.
Photoshop му е најновиот groove, а можете и сами да процените дека Скопје го носат навистина креативни умови.
*За подобар feel, додека скролате низ сликите чујте ја и песната
Spread the love
  • 78
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply