Се сеќавате на Теа, од шесте дописнички од Париз? Таа внимателно и со многу љубов и креативност ви подготви препорака за документарци и серии за гледање, за ваше задоволство и опуштеност, во периодов додека сме дома. Погледнете ги прво прекрасните колажи, а потоа, погледнете што од понуденото сè уште не сте го гледале и „фатете се за работа.“ :)

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply