Да ја разведриме тмурнава недела, со златниот залез од пред некој ден, во игриви принтови, динамични форми и впечатливи бои. Додека јуни е колеблив, Ана се носи во смели #statement парчиња од врвниот ‘RISTO-Paris’ во светски размери, со воочлив, автентичен личен израз. Галеријата Acanthus е отворена уште денес, направите си опуштен, неделен шопинг со светски шмек, во лежерна атмосфера. Не пропуштајте и, обрнете, особено, внимание на етикетата: “Fabrics custom made in Italy, product passionately made in Macedonia.”

Галерија Acanthus, заедно со колективот зад здружените брендови RUMOR, RISTO-Paris,
SEV-Paris, WE ARE OWLS-NY и KAPKA Jewelry, благодариме за ‘PopUp’ радоста што ни ја приредивте изминативе 10 дена! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply