Неделата се состои од 7 дена во кои, за секој ден одделно, со добра организација и истрајност, ќе се најдат време и место да се впуштиме во авантура, да се забавуваме, да бидеме активисти, сплотени при тоа дотерани, убави, насмеани што се вели, „да грми земјата под нас“! Но пред сè здрави и фит. И покрај тоа што сме обврзани да бидеме исполнителни и дисциплинирани, најчесто и борбени и во добар кондиционо-натпреварувачки дух во безмилосната трка со времето. Сеопфатно, во тоа и се состои активниот живот, нели?!
Најдоа време и место, нашите 7 урбани херои, фаци, идоли и пријатели – денес и овде – заземајќи ја улогата на амбасадори, секој од свој личен аспект, да зборува за суштински аспекти на квалитетното живеење. Да си мислиме „добро“ на себеси, да бидеме смели, љубопитни, динамични! Инспирација и пол за сите 7 дена во неделата! И нема подобро време и место да се активираме денес и веднаш: Три, че-ти-ри! СТАРТ!

Elence coka cola 1 2

Elence HUD-01

Elen COVER

Pistolero COVER

ZAZA COVER

ILE COVER

ZUZU COVER

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply