Еве неколку од харизматичните младинци вчера: учесници, интелектуалци, предавачи, гости, домаќини, активисти, уметници, блогери… сите до еден, ангажирани, професионално и од хоби, уникатно и инспиративно, на свој начин. Токму така, поводот беше „ангажман“. Целта, „будење на јавната свест преку активизам“. Накратко, вчера попладне се одржа третото издание на конференцијата „ЕNGAGE”, во организација на супер ангажираните и креативни дечки, членови на Младинскиот образовен форум. Моф воедно го одбележа и својот 15-ти роденден, а вечерта богами падна и едно добро журче! п.с. И Скопје се носи се ангажираше!

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply