Драги Скопјани,

Овде е сончево и убав… тииит! Сиво и тмурно. – Деновиве. Се случува, есен е по пропис.
Ама! Постои секогаш барем едно „АМА“.
Скопје има еден посебен „шмек“, личен „печат“ и свој посебен „мирис“, препознатлив, Вам добро познат како оној на вашиот најдраг другар од градинка до ден денес. Затоа, опуштете се, вака или онака, дома сте! Вдишете го градот, впијте ги сите негови маани со шестото сетило, дотерајте се по ваш мерак, најдете го „дупчето“ во дрескодот на училиште, на работа, во диско и ставете ја на себе барем таа една ситница што ќе направи да се чувствувате „свои“… и бидете зракот сонце на оние окoлу вас! Појдете каде што се тргнале комотни со себе, со насмевка на лице и хумор в џеб за сите: Чунга лунга во име на старите добри дни па да видиме кој од вас ќе направи поголем балон!!! „АМА“ си самиот ти, провери по џеповите и почасти ги сите наоколу. ;)
Во таа намена, ЕВЕ како, Скопје се носи во свој дух стилизирани во Springfield и BataПовелете, предлог број. 1 „HOW to“ сезонава, ќе следуват уште! И секогаш има „АМА“. – Доколку купите Lyoness ваучери наменети за брендовите на Fashion Group, вие имате можност да заштедите при Вашиот шопинг! Купете ваучери директно од канцеларијата на Lyoness и добијте 3% Cashback и 4 Shopping Points. На касата наместо со пари плаќате со Lyoness ваучери! Навистина е едноставно. Повеќе информации во врска со користењето на Lyoness ваучерите можете да најдете на www.lyoness.mk или јавете се на 309 0067.

Гледате, всушност и не е сè така сиво и тмурно во градов!!! Ваучери во еден џеб, чунга-лунгата во друг и полна ќеса шопинг! – ЕТЕ КАКО! ;) – Smile!

Машко капче од Springfield што знае „како“: 1.190 денари

Сива Springfield тиролка што може буквално со сè да се комбинира: 1.990 денари

Памучна Springfield кошула со, вечно модерните, сино-бели пруги, по можност врзана напред:  1.590 денари

„Ајсменка“ јакна од Springfield: 4.190 денари

Кожени префинето-секси чизми од Bata  што ќе Ви ја кренат самодовербата до плафон: 6.290 денари

Кожена чанта од Bata со „Шанел штеп“ и ранче-изглед: 2.890 денари

Подарена ружа: 00,00 денари

Чунгалунга (х2 за што поголем балон): 4 денари.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Spread the love
  • 57
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply