После доообар Шопинг на попуст?! – Пица. Полниме батерии за нова рунда шопинг до полноќ! – Подобро не може да биде! Сабота, ден за уживање и fancy shopping look, Скопје се носи и шопингува! Побрзајте, LNS во CityMall уште вечерва! Ана се носи овој пат во парчиња од P.S. Fashion, чанта и чевли од Bata. Вие? Koj e Вашиот shopping outfit?!

Свилена блуза: 1.090,00 денари,
Панталони: 2.190, 00 денари,
Ланче 1.490,00 денари,
Алки: 249,00 денари,
Очила за сонце: 599,00 денари,
„Питон“ Сандали: 3.234,00 денари,
Чанта: 2.023,00 денари.
Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply