„Les Bons Vivants“ – во буквална смисла – „добра живеачка“. Луѓето кои живеат „за мерак.“ Рафиниран стил и начин на живот, социјализирани, сакаат добри забави и културни настани, особено го негуваат култот кон добрата храна и вино. Патем уживаат и во Јапонски цреши, во пролет. Добар шопинг, добро кафе, архитектура, музика, филмови, фотографија, патувања… на автентични естети и гурмани. Концептот идејата и мотивацијата е токму „Les Bons Vivants“ на убавите луѓе низ градов – Зарем не, Скопје се носи??! ;)

„Maison Scotch“ фустан 11.390 ден.

„Maison Scotch“ сако 8.990 ден.

„Guess“ марама 2.990 ден.

„Diesel“ очила за сонце 9,500 ден.

„Bata“ сандали 3.790 ден.

„Bata“ чанта 2.890 ден.

Spread the love
  • 5
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply