Сè уште се бавам со дизајн само што сега ми е вежбањево повеќе во преден план. Спремаме нешто под „Hard to Explain“, би рекла работиме на проект за спортска линија и тоа моментално се „кува“ така што не би открила нешто повеќе. Ама би била „Ready to Wear“ дизајнерска линија, и во догледно време ќе има таква колекција. Затоа што сакам да ги спојам двете професии.

Сликиве се сликани пред точно 4 временски сезони. Добро, за поточна временска рамка додате на тие 4 + и некоја презреана смоква. Додадете на нив плус и една-две тетоважи, додадете го фантастичното дуо „Trinity“, додадете (не знам кооолку, претпоставувам и самата одамна престанала да брои) одржани часови и тренинзи, режим и војничка дисциплина, додадете упорност, фото-сесии, додадете златен медал.

Пааа, „нииишто посебно“ всушност… освен, според грубите квази-математички пресметки овде, сумирани како една фатално радикална еволуција, трансформација и реализација на една личност чија енергија и ентузијазам отсекогаш, откако ја знам, тогаш и сега, биле, и, се Hard to Explain. Во моментов, и „hard to reach“ со слободно време „во минус“ (среќа ги имавме фоткиве во архива!) и уште толку понесфатлива, како ли и’ успева. Затоа, еве една hard to explain спојка на необјавени фотографии, во нејзини лично дизајнирани парчиња облека, кај неа лично дома, доцна летото во 2012та, во едно ретко издание од неа што одамна не сте имале можност да го видите, со еден скорешен муабет на тема што и како се случува сега.

Spread the love
  • 2
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply