Внимание! Дел од парите кои ќе ги вложите во вашите омилени парчиња ви се враќаат на вашата сметка при купувањето. Да, добро прочитавте. :)

Преку ваучерите од Lyoness – вашиот шопинг „допинг“ број 1! :) Појдете во нивните канцелариите кои се наоѓаат на бул. 8 септември 16/1 во Бизнис Центарот „Хипериум“ (во близина на MI-DA Motors) и купите ваучери со кои потоа ќе платите на каса во продавниците на Fashion Group. При тоа добивате шопинг поени кои потоа ги разменувате за дополнителни попусти или шопинг зделки. Предност на дофат, искористете! Дополнително, Lyoness попустот важи на секој актуелен попуст. Од-лич-но!

А по добриот шопинг? Едно лезетско кафе! Во Trend во City Mall, не само за кафе, ќе бидете повторно привилегирани и наградени со cashback и шопинг поени.

Супер е да знаете дека, згора на сè, со заштедените поени, ќе можете да си ги добиете очилата или пак некое друго следно омилено парче! ;)

Нашиот предлог за нов, есенски look, лежерна и cozy комбинација изгледа вака:

Црни фармерки  Springfield  – 1990 денари

Карирана кошула Springfield  – 1790 денари

Маица  Springfield  – 990 денари

Џемпер  Springfield  – 2990 денари

Очила за сонце  Springfield  – 590 денари

Кожни чевли Bata – 4190 денари

Кожна чанта Bata – 1890 денари

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

Spread the love
  • 5
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply