Сложена, концептуална, растеглива, променлива, не секогаш се знае дали постои нзд. Сме ги оплакувале, сме биле, сакаме да бидеме, се плашиме да сме, заљубени, но кога целиот свет има посветено празник кон истата, нема да бидеме толкави хипстери и ете дури и ви направивме и плејлиста посветена токму на празников.

Задоволно незадоволни, симнете си ја целата плеј листа тука, подарете ја, слушајте ја сами, пуштете ги звучниците и играјте, пејте ги текстовите, тагувајте, но и сакајте се.
P.S. Уживајте во скриените пораки.

I think of you into my arms.
Mi Negrita, hold it in let’s go dancing.
Malena, tvoje srce je moja nebeska tema.
Is this love honey, because i want you.
Say something loving, because i can barely hold my tongue to say i’m into you.
Oh, Ivy, I thought that I was dreaming when you said you loved me, my Lolita, I’m no insane, cause you’re in my head.
Stay Awhile so i can give you a love test and we’ll stay together.
I’ll be looking at the moon.
– Благодариме Маригò!

Spread the love
  • 24
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   

Leave a Reply